Diensten


TotalBase is een gespecialiseerd uitzend- en detacheringsbureau voor organisaties in zowel zorg als techniek waarbij wij met name in de olie- en gasindustrie veel kennis en ervaring hebben. Onze dienstverlening is verdeeld in de volgende werkgebieden:

Detachering

Wij bieden u actief de mogelijkheid om uw team tijdelijk te versterken met kwalitatieve talenten, die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Detachering wordt steeds meer erkend als waardevol, voor zowel de werknemer als de organisatie.

De organisatiestructuren worden steeds platter, traditionele mogelijkheden voor promotie door middel van een opvolging van het lijnmanagement. Het aanbod van functies is beperkt om te kunnen doorgroeien, vooral tijdens moeilijke economische tijden wanneer er relatief weinig beweging is in de arbeidsmarkt. Detacheringen biedt de medewerkers aantrekkelijke carrièreperspectieven en wordt in toenemende mate gebruikt als onderdeel van talent management programma's. TotalBase biedt zowel het Talent als de organisaties de kans om zich te ontwikkelen.

Deta-Vast

We gaan samen op zoek om de beste professional voor uw organisatie te selecteren. Bij dit selecteren staan drie zaken centraal:

  • Kennis & Kunde
  • Persoonlijke drive
  • Passend binnen het team

Wanneer er een passende medewerker is gevonden, sluiten we een detacheringsovereenkomst af. De medewerker heeft hierbij vanaf het begin dezelfde arbeidsvoorwaarden als een werknemer die bij u in vaste dienst is.

Verder is in de detacheringsovereenkomst vastgelegd dat de werknemer na de periode van detachering in dienst zal treden van de opdrachtgever of inlener. Voor u is deze constructie minder risicovol dan werving en selectie, omdat er slechts een uurtarief wordt betaald voor de periode dat ook daadwerkelijk arbeid is verricht.

Consultatie

Graag denken we met u mee, gaan met u de diepte in en nemen u mee naar de oppervlakte.

Meer weten over wat TotalBase voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op.